UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У зв'язку з негодою миколаївських комунальників перевели у режим підвищеної готовності

Обіцяють провести в відповідну роботу  з перевізниками щодо стабільної роботи громадського транспорту 

У зв'язку з негодою миколаївських к…

Міські служби знову готуються пройти випробування негодою, яка за прогнозами насувається на Миколаїв. На даний момент у режим підвищеної готовності переводяться чергові служби районних адміністрацій, департаменту ЖКГ, комунальних підприємств: "Миколаївелектротрансу", "Миколаївводоканалу", "ЕЛУ автодоріг". Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

Повідомляється, що для забезпечення стабільної роботи громадського транспорту в умовах негоди буде проведена відповідна робота з перевізниками. Комунальні служби також готуються до стихії. Розпорядження виконати відповідний комплекс заходів дав віце-мер Валентин Гайдаржи під час апаратної наради, яка пройшла сьогодні, 6 лютого:

"Я не хочу, щоб хтось розслаблявся і недооцінював ситуацію. Районні адміністрації повинні додатково попрацювати зі своїми підрядниками, щоб точно розуміти, яка техніка на ходу, в якому стані знаходиться інвентар, переконатися ще раз, що сіль, пісок, протиожеледні засоби є у достатній кількості. Департаменту ЖКГ необхідно особливу увагу звернути на організацію чергувань. З огляду на прогноз, у чергування ставимо усіх. І так само попрацювати зі своїми підрядниками. "Миколаївелектротрансу" ще раз перевірити, у якому стані знаходяться снігоочищувачі, бути готовим до роботи в умовах негоди, - сказав Валентин Гайдаржи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme