UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У січні бюджети Хмельниччини отримали вдвічі більше надходжень

Платники податків області сплатили до зведеного бюджету 726 мільйонів гривень 

У січні бюджети Хмельниччини отримали вд…

У січні на Хмельниччині бюджети усіх рівнів отримали вдвічі більше податкових надходжень, повідомляє Depo.Хмельницький.

До зведеного бюджету надійшло 726 мільйонів гривень податків та зборів. У порівнянні з першим місяцем 2016 року це вдвічі більше.

У фінансовому розподілі частка надходжень до держбюджету від бізнесу Хмельниччини склала 384 мільйони гривень. При цьому індикативне завдання виконали на 120%, державна скарбниця додатково отримала 64 мільйони гривень. Місцеві бюджети поповнилися сумою у 342 мільйони гривень. Виконали доручень місцевих рад 147%.

"Податкові новації 2017 року, які в першу чергу реалізовують прозору і чітку систему сплати податків, фінансова децентралізація, плаю такий важливий генеруючий фактор, як сумління переважної більшості платників Хмельниччини щодо виконання свого конституційного обов‘язку з сплати податків досить позитивно вплинули на забезпечення бюджетних надходжень. Мова також йде про залучення додаткових фінансових резервів за рахунок руйнування тіньових схем та легалізації праці. Загалом сумлінна сплата податків стала трендом діяльності бізнесу Хмельниччини," – наголошує керівник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Анатолій Марценюк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme