UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Викрадена з Києва 66-річна жінка знайшлася в Миколаєві

За словами потерпілої, вона мешкає в Києві, а забрали її з вимогою переписати квартиру

Викрадена з Києва 66-річна жінка знайшла…

В Миколаєві жінка заявила, що її викрали та вимагали переписати квартиру на незнайомця. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Близько 15 години патрульні отримали повідомлення про викрадення людини на вулиці Херсонське шосе. Заявниця розповіла, що до неї звернулась жінка та повідомила, що її викрали та утримують в сусідній квартирі.

Відкривши двері інспекторам, 66-річна жінка розповіла, що вона мешкає в місті Києві, де і прописана разом із сином, який наразі відбуває покарання за вчинення злочину. Близько місяця тому до неї прийшли невідомі люди та почали розпитувати про її квартиру. Далі вона пам'ятає, як вони їхали в авто та чоловік за кермом казав, що їм терміново потрібно у Житомир.

Весь цей час чоловік та жінка, у яких вона мешкала просили її переписати квартиру на невідому їй людину. Сьогодні ж, коли вона залишилась сама, жінка вирішила все розповісти сусідці та попросила її викликати поліцію.

Заявниця змогла згадати номер телефону дружини сина. Та в свою чергу підтвердила, що більше місяця тому матір її чоловіка зникла і ніхто не знає де вона.

В цей час до квартири повернулась господарка - 41-річна жінка. Потерпіла вказала, що саме вона з чоловіком і викрали її. На місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme