У Харкові 300 кадетів приєдналися до флешмобу на підтримку ветеранів війни

Харківські офіцери та кадети приєдналися до флешмобу #22pushupChallenge

У Харкові 300 кадетів приєдналися до фле…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської ОДА, до флешмобу "22 PushUpChallenge" долучилася Державна гімназія з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус".

Флешмоб пройшов перед головною будівлею навчального корпусу гімназії. Для віджимань офіцери та кадети вишукувалися таким чином, що попереду було викладено "Харків КК".

"Приєднавшись до флешмобу "22 Pushup Challenge", харківські кадети висловили підтримку ветеранам бойових дій та усім мирним мешканцям, які постраждали на Донбасі", - зазначив начальник Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус" генерал-майор Олексій Середа

Естафету флешмобу харківські кадети отримали від сумських однолітків - вихованців Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус" ім. І.Г. Харитоненка, а передали її Комунальному закладу "Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою "Патріот" Харківської обласної ради.

Довідка Depo.Харків. Флешмоб #22pushupChallenge запустили у 2016 році в США. Він присвячений проблемі самогубств серед солдатів, які повернулися з війни. Суть флешмобу в тому, щоб 22 дні віджиматися від підлоги по 22 рази і передавати естафету далі. Число 22 символізує кількість ветеранів армії США, які у 2014 році скоїли самогубство в один день. До флешмобу вже приєдналися чимало відомих діячів по всьому світу.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme