Тимошенко закортіло ввести воєнний стан на Донбасі

Голова "Батьківщини" Юлія Тимошенко наполягає на введенні воєнного стану в Донецькій та Луганській областях та визнанні російської агресії війною

Про це вона заявила на погоджувальній раді у парламенті, передає Depo.ua.

"Я тиждень працювала у Сполучених Штатах і мала десятки важливих для України зустрічей. Але яке питання задають на цих всіх зустрічах: ви говорите про війну, покажіть хоч один документ де війна названа війною. Ви самі дезорієнтуєте світ, тим, що тут є антитерористична операція, а не війна", - сказала Тимошенко.

Нардеп наполягає, що потрібно визнати агресію Росію війною, ухвалити закон про окуповані території, ввести військовий стан у Донецькій і Луганській областях.

"Треба припинити це хамство з торгівлею з окупованими територіями", - резюмувала лідер "Батьківщини".

Нагадаємо, що після офіційної інформації про зустріч Тимошенко і Трампа на "молитовному сніданку" у Вашингтоні, на якій, за словами лідера "Батьківщини", новий президент США пообіцяв не знімати санкції з Росії, з подачі Джеффа Бірнбаума, президента BGR Public Relations, яка представляє Національну раду реформ в Україні, поповзли чутки, що вона чекала на господаря Білого дому поблизу туалету.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme