Стало відомо, що потрібно бійцям на передовій

Бійці на передовій потребують дизельні генератори, теплі речі і медикаменти

Українські бійці, що перебувають у гарячих точках на сході, зараз найбільше потребують дизельні генератори, теплі речі, ліки. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради Андрій Ковч, який разом зі своїм міським колегою, головою між фракційної групи Віталієм Свінціцьким повернувся із Авдіївки до Львова, пише Depo.Львів.

"З Авдіївки ми повернулися з конкретним списком, чого потребують наші бійці. Тому невідкладно готуємося знову вирушити на схід. Будемо вдячні за будь-яку підтримку і допомогу", – наголосив Андрій Ковч.

За його словами, найбільше потрібні дизельні генератори, теплі речі – особливо термобілизна, шкарпетки, рукавиці. Також засоби гігієни – вологі серветки, мило тощо. Також ліхтарики, ліки, передусім протизастудні препарати, продукти.

Також депутат розповів, що в Авдіївці за час обстрілів станом на вечір 3 лютого було зруйновано близько 130 будинків та квартир.

"Люди залишились без даху над головою. З 7 шкіл Авдіївки працює лише одна. Щоденно з міста виїжджають автобуси з дітьми, яких везуть їх в безпечні місця Донецької області", – каже він.

Нагадаємо, що минулого тижня зі Львова вирушили перша партія термінової допомоги в Авдіївку. Завдяки волонтерам і небайдужим львів'янам, її вдалося зібрати за півтора доби. До організації поїздки долучилися представники міжфракційних груп з питань АТО у міській та обласній радах.

Нова поїздка запланована на четвер, 9 лютого.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme