Садовий хоче виставити нас психічно неврівноваженими, – активістка з Малехова

Мер Львова не хоче закупити обладнання для відкачування інфільтрату на Грибовицькому сміттєзвалищі

Мешканці прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища сіл виступають за початок протиаварійних заходів на полігоні, але хочуть бачити проекти робіт. Про це у коментарі журналістам заявила мешканка Малехова Галина Денько, пише Depo.Львів з посиланням на Дивись.Інфо.

"Ми завжди і на все погоджувалися. Просто пан Садовий зайняв весь медіапростір забиває його всякою чухньою, що ми психічно неврівноважені і не даємо підступу до сміттєзвалища. Ми півроку говоримо – будь ласка очищайте інфільтрат, але перед тим просимо показати нам проект. Покажіть проект підсилення дамби – нам його ніхто не показує. Просто на розмову з громадою ніхто йти не збирається, і ми сьогодні сказали віце-прем'єру, щоб не тратив часу на міську раду, бо це розмова глухого з німим", – заявила Галина Денько.

За словами Галини Денько, досі незрозуміло, як буде відбуватися очистка і відкачка інфільтрату.

"Та станція, яка була, поки що буде працювати, є проект Політехніки, очищати і скидати в очисні споруди. Як буде відкачувати Водоканал чіткої відповіді немає. Сказали, що це може бути, але невідомо чи точно так буде. На установку, яку ми пропонуємо, європейську, як є у Польщі, вони Садовий не погоджується, він її ніколи не купить", – заявила активістка.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme