Росдепутати приїхали до Сирії "вчити життю" Асада

Делегація депутатів російської Держдуми прибула до Сирії "влаштовувати державний устрій"

Під час візиту депутати зустрінуться з керівництвом парламенту Сирії і президентом країни Башаром Асадом, передає Depo.ua з посиланням на Газета.Ру.

До складу делегації входять координатор групи дружби з парламентом Сирії Дмитро Саблін ("Єдина Росія"), голава комітету Держдуми з розвитку громадянського суспільства, питань громадських і релігійних об'єднань Сергій Гаврилов (КПРФ), заступник голови комітету Держдуми з інформаційної політики Олександр Ющенко (КПРФ) і російські медики, онкохірурги Андрій Капріні і Андрій Рябов.

"У нас, напевно, одна з відповідальних поїздок буде. Ми вважаємо, що зараз винятковий момент для нашої делегації в зв'язку з початком примирення, досягнутого в Астані, і майбутніми, я думаю, переговорами в Женеві, настає пора нових завдань для поствоєнній історії Сирії", - сказав журналістам Гаврилов.

Гаврилов зазначив, що депутати під час візиту мають намір обговорити питання політичного устрою Сирії і зустрітися з представниками НКО і лідерами основних конфесій.

Нагадаємо, 30 грудня у Сирії було оголошено перемир'я, гарантами якого виступили Туреччина і Росія.

У рамках переговорів в Астані, що стосуються Сирії, Туреччина, Іран і Росія, домовилися про створення спільного механізму з метою попередження порушення перемир'я.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme