Рівненський депутат на сесії побив голову райадміністрації

Депутату оголосили про підозру за ляпас голові  райадміністрації

Як повідомляє Depo.Львів, прокурор Рівненської області підписав підозру про вчинення злочину депутату Здолбунівської районної ради Олександру Андріюку, який у грудні минулого року на сесії райради дав ляпас голові місцевої адміністрації Сергію Кондрачуку.

Про те, що депутат отримав підозру, повідомляє "ЗдолбунівCity".

Підозру, пише видання, висунули за ч.2 ст. 350 Кримінального кодексу України (умисне нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі у зв'язку з її службовою діяльністю). Передбачене покарання — обмеження волі на термін від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Нагадаємо, що Андріюк вдарив Кондрачука через конфлікт навколо лікарні у Мізочі, яку перед Новим роком закрили. Депутат стверджував, що голова райадміністрації не дотримав слова, бо обіцяв селянам та медикам зберегти заклад.

Андріюк згодом публічно просив вибачення у Кондрачука, проте голова зазначив, що пробачає йому, як людині, але заяву з правоохоронних органів не забиратиме, бо вважає, що за вчинок депутат має поплатитися політичною кар'єрою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Рівне

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme