Рівненські поліцейські полюбляють подивитися на аварію і їхати додому

Вантажівки зіткнулися на очах у патрульних

Як повідомляє Depo.ЛьвІв, рівненські патрульні розповіли про ДТП у Костопільському районі, свідками якого вони стали позавчора, близько 21-ої години. Інспектори Юрій Лесько та Олександр Романцов саме поверталися на власному авто у Костопіль після денної зміни. За словами патрульних, на ділянці від с. Забороль до с. Олександрія дорога була вкрита суцільним шаром льоду.

"Попереду рухався вантажний автомобіль MAN з напівпричепом для перевезення лісу, якого помітно "кидало" по дорозі. Через деякий час, біля с. Бичаль, патрульні помітили вантажний автомобіль MAN синього кольору з тентовим напівпричепом, який рухався в зустрічному напрямку в бік Рівного, — переповідає прес-служба патрульної поліції. — Несподівано цей автомобіль з напівпричепом занесло на слизькій дорозі. Водій не впорався з керуванням і вантажівку почало розвертати перпендикулярно до дороги на зустрічну смугу, в сторону лісовозу".

Водій лісовозу спрямував свій автомобіль праворуч, у кювет. Проте зіткнення уникнути не вдалося — синій тентовий MAN його таки протаранив. Водій-патрульний, на очах якого сталась ДТП, почав екстрено гальмувати та направив автомобіль на узбіччя, щоб самому уникнути зіткнення з "лісовозом" — автомобіль зупинився за декілька метрів від вантажівки. Інспектори побігли на місце аварії та побачили, що передня частина автомобіля була сильно пошкоджена, лобове скло лежало розбите за десять метрів від вантажівки.

"Водій самостійно вибрався з кабіни, але мав закривавлене обличчя. Один з інспекторів швидко оглянув водія на наявність інших ушкоджень, виявив рвану рану на лобі. Тому з власної аптечки, взятої з автомобіля, зупинив кров та наклав стерильну пов'язку на голову, — додають правоохоронці. — В цей же час інший інспектор, лейтенант Романцов, побіг до лісовоза та заліз через пасажирські дверцята. Водій знаходився в стані шоку, тож патрульний допоміг йому вилізти з кабіни".

Патрульні повідомили про ДТП всі екстрені служби. А тим часом інспектори помітили, що у лісовоза пошкоджено паливний бак і з нього на землю витікає дизельне пальне, тому вирішили від'єднати акумулятори обох автомобілів — щоб через випадкову іскру не спалахнула пожежа.

Першими на місце ДТП прибули дві карети "швидкої". 28-річного водія тентового MANa, мешканця Закарпатської області, медики госпіталізували. Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана над лівою бровою довжиною 4-5 см та забійні рани обох колін.

Пізніше на місце події прибули працівники ДСНС та районного відділу поліції. І лише через дві години після аварії прибула посипальна техніка для оброблення дороги протиожеледними матеріалами...

"Пошкоджені автомобілі за допомогою спецтехніки відтягнули на узбіччя і рух по автодорозі відновився. Після того, як допомога патрульних вже була не потрібна, вони сіли у свій автомобіль та поїхали додому відпочивати після насиченого і дуже довгого робочого дня", - повідомили у поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Рівне

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme