UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Патрульні показали місця, де у Миколаєві найбільше трапляється ДТП з пішоходами

Правоохоронці рекомендують міський владі та профільним службам розмістити знаки зі світлодіодною підсвіткою та нанести червоно-білу розмітку

Патрульні показали місця, де у Миколаєві…

Працівники сектору безпеки дорожнього руху упраління патрульної поліції Миколаєва, проаналізувавши місця скоєння ДТП з потерпілими встановили, що більше 30% травматичних випадків у місті відбулися на пішохідних переходах. Про це Depo.Миколаїв.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху та зниження кількості ДТП через наїзд на пішоходів патрульні підготували інформацію до міської влади та інших зацікавлених інстанцій про можливість встановлення дорожніх знаків "Пішохідний перехід" зі світлодіодним контуром, нанесення під час сприятливої погоди горизонтальної дорожньої розмітки з термопласту білого та червоного кольорів та піктограм "Пішохідний перехід".

Також пропонують покращити штучне освітлення вулиць: направити світло на нерегульованих пішохідних переходах, де за період 2014-2017 рр. зареєстрували найбільшу кількість ДТП за участю пішоходів.

Для поліпшення сприйняття учасниками дорожнього руху дорожні знаки "Пішохідний перехід" зі світлодіодним освітленням патрульні пропонують винести над проїзною частиною.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві небезпечні пішохідні переходи планують позначити світлодіодними знаками.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme