UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Парасюку зійде з рук побиття поліцейського на блокпосту Донеччині

За фактом побиття позафракційним депутатом Верховної Ради Володимиром Парасюком поліцейського кримінальну справу не порушували

Про це в Facebook пише начальник ГУ Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає Depo.Донбас.

"З'явилася інформація про нібито відкриття кримінального провадження щодо одного з народних депутатів, учасника конфлікту, який стався на блокпосту в Бахмуті - це не відповідає дійсності", - стверджує він.

За його словами, інформація про подію зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Зараз проводиться перевірка.

При цьому він не став заперечувати, що присутній на місці один з народних депутатів України, який бере участь в блокаді залізничного переїзду в Бахмуті, почав конфліктувати і перешкоджати здійсненню перевірки.

"Він дав вказівку водієві покинути територію блокпоста і вдарив співробітника поліції. В результаті працівник поліції отримав забій грудної клітини та звернувся до лікарні", – додав Аброськін.

Нагадаємо, що Парасюк підтвердив конфлікт зі співробітником поліції на блокпосту в Бахмуті.

Як повідомлялось раніше, поліція на чолі з головою донецького обласного управління В'ячеславом Аброськіним заблокувала авто народного депутата Семена Семенченка на Донеччині.

З'явилось відео конфлікту Аброськіна з Семенченком.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme