ОБСЄ зафіксувала відновлення боїв у Авдіївці

В Авдіївці Донецької області знову чути постріли

Про це повідомив заступник голови спостережної місії ОБСЄ Александр Хуг, передає Depo.ua з посиланням на сторінку СММ ОБСЄ.

"Доки хоробрі працівники Донецької фільтрувальної станції відновлюють роботу станції, cпецмісія чує на віддалі перші за сьогодні звуки обмеженого бою. Припиніть вогонь", - заявив він.

Водночас в ДСНС повідомили, що станом на 11:00 6 лютого до централізованого електропостачання підключені всі жителі Авдіївки. Залишається відсутнім електропостачання у 5 населених пунктах (400 абонентів), що розташовані поблизу Авдіївки. До відновлювальних робіт залучено бригади енергетиків.

Функціонує 1 пункт життєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 благодійної організації), 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось 11 тис. 789 осіб (за добу 1 тис. 661 чол.), забезпечено харчування 3 польовими кухнями.

6 лютого з міста евакуювали 8 людей (з них 4 дітей). Загалом з Авдіївки евакуйовані 298 людей (з них 139 дітей).

Нагадаємо, що бойовики намагаються штурмувати Авдіївку з минулого тижня. Під час обстрілів були перебиті лінії електропередач. Задвяки злагодженим діям влади і комунальних служб у місті вдалося уникнути гуманітарної катастрофи.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme