Невідомі заблокували автошлях на Донеччині: Чоловік дав ляпаса Аброськіну (ВІДЕО)

Поблизу міста Часів Яр (Бахмутський район, Донецька область) невстановлені особи у балаклавах заблокували один із автошляхів

Невідомі заблокували автошлях на Донеччи…

Про це очільник поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін написав у Facebook, передає Depo.Донбас.

"Сьогодні близько 16 години поблизу м. Часів Яр невстановлені особи у балаклавах перекрили дорогу, заблокувавши проїзд автобусу з працівниками Кураховської ТЕС та іншому транспорту. Заблокували один із шляхів, через який здійснюється життєзабезпечення регіону, рухаються аварійні служби", - повідомив Аброськін.

За його словами, через блокаду вже майже призупинила роботу Слов'янська ТЕС, на черзі - Курахівська ТЕС. Якщо зупинка все ж таки станеться, то чимала кількість споживачів залишиться без тепла в морози, а робітники - без роботи та коштів для існування. Пізніше дорога була розблокована.

"Одному із діячів, який найбільше жалівся та намагався вдарити мене по обличчю, бо, за його словами, в мене була зброя, я підставив йому праву щоку і показав, що насправді у мене немає зброї. Він моїм дозволом скористався. Потім я запропонував йому ліву щоку, але попередив, що втретє вже буде моя черга. Цей чоловік - мешканець Донецька. Думаю, що після цього нашого "спілкування" він заспокоїться", - написав Аброськін.

"Я вчинив, як говорить Біблія. "І коли вдарить тебе в праву щоку твою, підстав йому й другу". Тобто на зло відповів не злом, а добром. У підсумку йому стало соромно і він сховався за спини людей. Нехай йому від цього стане легше, у мене нема до нього претензій", - додав він.

Світлина від Vyacheslav Abroskin.
Поліція на чолі з Аброськіним заблокувала авто Семенченка на Донеччині.

Аброськін вимагав від Семенченка звільнити дорогу, а потім поліцейські забокували його авто. Між нардепом та головою поліції Донеччини виникла словесна перепалка та штовханина.

Раніше Семенченко повідомляв, що поліція вирушила розганяти блокувальників Донбасу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme