На Сумщині іноземець не зміг підкупити прикордонників рублями

Громадянин Молдови намагався дати хабар на кордоні

На Сумщині іноземець не зміг підкупити п…

До пункту пропуску "Бачівськ" на в'їзд до України рейсовим автобусом сполученням "Москва-Кишинів" в якості пасажира прибув громадянин Молдови. Під час проходження прикордонного контролю охоронці кордону виявили наявність в наданому паспортному документі двох підроблених відміток про перетинання державного кордону України, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу управління Держприкордонслужби в Сумській області.

У ході з'ясування походження підроблених відміток, чоловік, з метою "вирішення питання" безперешкодного перетину кордону, запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в сумі 500 російських рублів, на що отримав відмову.

Наразі до компетентних правоохоронних органів направлені повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Правопорушника передали працівникам поліції для ухвалення відповідного правового рішення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme