UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщину насувається хуртовина

Очікується вночі до 11-16° морозу, вдень до 5-10°С морозу

На Миколаївщину насувається хуртовина…

Рятувальники попереджають про можливе погіршення погодних умов. За прогнозами Миколаївського обласного центру з гідрометеорології протягом 7-8 лютого на території Миколаївської області очікується погіршення погодних умов, пов'язане з впливом активного атмосферного фронту. Про це Depo.Миколаїв повідомили у службі з надзвичайних ситуацій.

Спостерігатиметься поступове зниження температури вночі до 11-16°С морозу, вдень до 5-10°С морозу, посилення північно-східного вітру до 15-20 м/с, можливі опади у вигляді снігу, хуртовина, ожеледиця, сніговий накат.

9-10 лютого подальше зниження температури, опади та явища послабшають та припиняться. Рятувальники Миколаївщини звертаються до всіх громадян з проханням слідкувати за прогнозами погоди, не планувати дальніх поїздок у випадку погіршення погодних умов.

Крім того, співробітники ДСНС попереджають, що в разі суттєвих снігових опадів рішенням обласного штабу із забезпечення безперебійної роботи об'єктів життєзабезпечення населення в осінньо-зимовий період може бути введено тимчасове обмеження руху для проїзду всіх категорій транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme