UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині через негоду знов можуть обмежити рух

В найближчі дні очікується різке погіршення погоди, та повернуться сильні морози

На Миколаївщині через негоду знов можуть…

Через негоду, яку очікують найближчими днями на Миколаївщині, знов можуть обмежити рух транспорту. Про це Depo.Миколаїв повідомили в Службі автодоріг.

Зауважимо, що найближчими днями очікується істотне погіршення погодних умов: стрімке падіння температури повітря, сильний сніг, хуртовина, місцями налипання мокрого снігу, на півдні області ожеледь, на дорогах ожеледиця, снігові замети, сніговий накат. Це може призвести до ускладнень руху автошляхами області. З 10 лютогоопади та явища послабшають та припиняться. Температура вночісягатиме до 15-20°С морозу.

Зважаючи на істотне погіршенняпогоднихумов, Служба автодоріг у Миколаївській області попереджає про можливість тимчасового обмеження руху на дорогах загального користування Миколаївської області, про що буде проінформовано додатково. Водіїв просять утриматись від поїздок на далекі відстані до закінчення негоди.

Нагадаємо, що на початку року черех негоду на Миколаївщині перекривали траси. Наразі комунальників перевли в стан підвищеної готовності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme