UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївців запрошують приєднатися до конкурсу читців

Творчі змагання проводитимуть у різних вікових категоріях

Миколаївців запрошують приєднатися до ко…

Миколаївців запрошують взяти участь в конкурсі читців "Барви надії". Переможці заходу зможуть взяти участь у Всеукраїнському фестивалі гумору та сатири "Усмішки Глазового". Про це йдеться на сторінці Обласного центру народної творчості, повідомляє Depo.Миколаїв.

Конкурс відбудеться 11, 12 березня у Миколаївському обласному краєзнавчому музе (вул. Набережна, 29). Стартуватиме він о 10:00. Взяти участь запрошують виконавців розмовного жанру: читців, конферансьє, гумористів, малі форми аматорських колективів тощо.

Від району або навчального закладу допускатимуть не більше двох виконавців. Вони виступатимуть у вікових категоріях: 7–11 років, 12–15 років, 16–65 років та окрема категорія - керівники профільних аматорських колективів та студенти вищих навчальних закладів.

Організатори пропонують два варіанти програми виступу. Це - два твори родинної тематики: один твір зі спадщини класиків української літератури, другий — зарубіжної літератури. Може бути композиція за творами українських класиків або сучасних авторів. Два оригінальні твори: один — Павла Глазового, другий — гуморески, конферанс, пародії, народна усмішка.

Загальна тривалість творів — до 4 хвилин, композицій — до 5 хвилин.

Під час виступу допускається музичний супровід, який учасникам потрібно надати за годину до початку конкурсу. Заявки можна надсилати до 3 березня на golovna@ocnt.com.ua, чи відправте факс (0512) 37–59–35.

Якщо виникнуть питання, телефонуйте методисту: (063) 438–21–42, (097) 637–09–40 — Тетяна Скубченко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme