UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мешканцю Запоріжжя проломили голову за знайомство із жінкою в інеті

35-річний чоловік знаходиться в реанімації п'ятої лікарні, а затримана парочка намагається довести, що травма голови - наслідок нещасного випадку

Як повідомило кореспонденту порталу Depo.Запоріжжя джерело у правоохороних органах, житель Запоріжжя познайомився у соціальній мережі з дівчиною.

Дівчина вчора, 5 лютого, запросила чоловіка до себе у квартиру дома, розташованого на вулиці Гоголя, що у Олександрівському районі Запоріжжя.

"Поки що достемено невідомо, що трапилося, - розповіло порталу Depo.Запоріжжя джерело. - Відомо, що важкопораненного чоловіка знайшли на сходах під'їзду з проломленою головою люди. Вони викликали патрульну поліцію, яка же повідомила про потерпілого у "швидку". Поранений зумів розповісти, що познайомився з жінкою, яка його запросила до себе та повідомив номер квартири. Хто завдав йому удара, чоловік не встиг повідомити - втратив свідомість".

Затримані чоловік та жінка наразі дають суперечливі покази. Мовляв, чоловік впав з власної необережності та отримав травму голови на сходинках. За фактом поранення до ЄРДР внесено повідомлення за ч.1 статі 121 КК - "Умисне тяжке тілесне ушкодження".

Наразі відбуваються слідчі дії та експертизи. Якщо потерпілий загине (він знаходиться у вкрай важкому стані), кваліфікація статті зміниться на "умисне вбивство" або тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme