Ляшко про підтримку України: "Трамп ще всім покаже!"

Новий президент США Дональд Трамп має повернути в Білий дім "дух Черчілля", "всім покаже" та буде з Україною у конфлікті з Росією 

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, передає Depo.ua.

"Я казав всім, хто казав, що Трамп сякий-такий - не спішіть… Новий представник США у Радбезі ООН минулого тижня чітко сказала, що США засуджують російську агресію, ніколи не визнають анексію Криму і США будуть з нами. Трамп ще всім покаже, і своєму другу Вальдемару теж. До речі, сьогодні 106 років від дня народження Рональда Рейгана. Трамп у свій кабінет повернув бюст Черчілля. Я сподіваються, що в кабінет у Білому домі повернеться і дух Черчіля, який казав, що ніколи не здаватися, завжди боротися", - зазначив лідер "радикалів".

Ляшко додав Трампа українці часто згадуватимуть, тому що США - це найбільша держава і наш союзник.

"Я думаю, перше, що сказав Трамп: "Петро, привіт! Як там антикорупційні розслідування, НАБУ, "чорна бухгалтерія". Петро Олексійович, звісно ж, на це сказав, що він ні до чого не причетний. Дональд йому так і повірив… Але мене це мало цікавить. У Біблії написано: по ділах судіть. Важливо не те, що говориться, а те, що робиться", - розмірковував Ляшко.

Нагадаємо, в Білому домі заявили, що Трамп під час телефонних переговорів з Порошенком обговорив "низку питань, в тому числі довий конфлікт України з Росією" та пообіцяв працювати спільно з Україною, Росією та іншими сторонами у встановленні миру на Донбасі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme