UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кам'янчанин долучився до молитовного сніданку з Трампом

У Молитовному сніданку у Вашингтоні взяв участь Валерій Каспров

Кам'янчанин долучився до молитовног…

Взяв участь в Молитовному сніданку у Вашингтоні й молодіжний лідер із Кам'янця-Подільського Валерій Каспров, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією "Вечірнього Кам'янця".

Україну представляли на 65-му Національному молитовному сніданку в США народні депутати, урядовці та громадські активісти. Загалом захід об'єднав у молитві до Бога близько 4 тисяч делегатів з 140 країн світу.

Валерій каже, що його запросили цього року відвідати Національний молитовний сніданок у Вашингтоні тому, що роблять ставку на молодих.

"Мене запросили сенатори США для розвитку та поглиблення стосунків. Критерії прості - вони роблять ставку на молодь яка, згодом може взяти відповідальність за країну," - розповідає Валерій Каспров.

Чоловік зізнається, бачити усе по телевізору і вживу - це разюча різниця, адже це подія, не те що міжнародного, а світового рівня.

"Неймовірно натхнені промови, молитви конгресменів та президента США дають натхнення змінюватись та ще більше працювати над перетвореннями, особистими та суспільними," - ділиться емоціями Валерій.

Українські делегати також відвідали з ознайомчим візитом будівлю Сенату США та мали низку офіційних та неформальних зустрічей.

Окрім молитви за мир в Україні учасники заходу у своїх виступах порушували питання необхідності дієвого захисту України від російської агресії, умиротворення наявного військового конфлікту, подолання корупції та створення міцних демократичних засад.

Американські політики у своїх виступах неодноразово наголошували, що дієвим інструментом для внутрішньо національного єднання та порозуміння, в тому числі різних політичних сил, є створення малих груп на робочому місці, які б могли збиратися раз на тиждень для спілкування та спільної молитви у форматі молитовного сніданку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme