Головний популіст дня: Немиря, черговий "тимошенківець", який вирішив попіаритися на Авдіївці

Номінується народний депутат з "Батьківщини" Григорій Немиря, який гасить скандал навколо "цікавих" деталей зустрічі Тимошенко з Трампом абсурдними заявами про Мінський процес

Головний популіст дня: Немиря, черговий…

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Ситуація в Авдіївці катастрофічна. Головне – це те, що гинуть люди. Влада нарешті має припинити робити вигляд, що Мінський процес діє", – наголосив він на каналі "112. Україна".

По-перше, ситуація в Авдіївці була найбільш катастрофічною саме тоді, коли Тимошенко у супроводі Немирі і Власенка, перебувала за океаном. Звідти ні лідерка "Батьківщини", ні її супровідники, мабуть, не бачили війни. Інакше б відгукнулися хоча б короткою заявою на підтримку наших військових. По-друге, допоки існує Мінський процес, навіть у напівмертвому вигляді, "бан" з Росії знятий не буде. Немиря, як досвідчений дипломат, не може цього не розуміти. Зараз вихід з Мінського процесу обернеться для України втратою підтримки Заходу і поступовим зняттям санкцій з Росії. Прихильники відміни санкцій тільки цього й чекають. То ж коли чуєш від представників "Батьківщини" ура-патріотичні заклики, іноді ловиш себе на думці: а в якій реальності взагалі живуть ці люди?

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme