Дозволи на розробку проектів землеустрою отримали понад 11 тисяч АТОшників Хмельниччини

Загальна площа виділених АТОвцям та родинам загиблих бійців на Хмельниччини перевищила 17 тисяч гектарів

Дозволи на розробку проектів землеустрою…

Учасникам антитерористичної операції з Хмельниччини та членам родин загиблих бійців виділили вже більше 17 тис. га земель, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Урядовий портал.

На сьогодні у Хмельницькій області учасники антитерористичної операції та члени родин загиблих воїнів отримали 11 153 дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Відповідно до прийнятих рішень у власність відведуть земельні ділянки, загальна площа яких становить 17458,8 гектарів.

Після завершення процедури оформлення військові отримають 9086 наділів для ведення особистого селянського господарства загальною площею 17198,9 гектарів. Для ведення садівництва учасники АТО отримають 2067 ділянок загальною площею 260 гектарів.

Найбільшу кількість заяв від військовослужбовців про отримання землі у власність одержали у Хмельницькому (2158), Кам'янець-Подільському (1550) та Волочиському (1060) районах Хмельницької області.

Звернення учасників АТО та членів родин загиблих воїнів землевпорядна служба розглядає у першочерговому порядку. Станом на сьогодні на Хмельниччині вже прийнято 4026 рішень щодо затвердження проектів землеустрою та надання у власність на землі загальною площею 6699,4 гектарів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme