UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ді Капріо спробував стейк від кухаря, який солить м'ясо через лікоть

Турецький кухар Нусрет Гекчен прославився завдяки незвичайній манері солити м'ясо - він робить це через лікоть

2 лютого кухар розповів, що в його ресторан в Дубаї приїхав Леонардо Ді Капріо. І йому Гекчен теж посолив м'ясо, передає Depo.ua.

Ottoman steak ????

Видео опубликовано nusr_et (@nusr_et) Янв 7 2017 в 2:44 PST


Ді Капріо не єдина знаменитість, яка помітила Гекчен. У січні його вмінням поводитися з м'ясом захоплювався телеведучий Джеймс Корде.

2017 Oscar adayi sensin dedi#saltbae #saltlife #salt @leonardodicaprio

Фото опубликовано nusr_et (@nusr_et) Фев 2 2017 в 5:27 PST

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme