Через негоду перекрито дороги у трьох областях

У зв'язку з різким погіршенням погодних умов на автошляхах Київської, Хмельницької та Закарпатської областей обмежено рух транспорту

Через негоду перекрито дороги у трьох об…

Про це інформує прес-служба ДСНС, пише Depo.Закарпаття.

У зв'язку з різким погіршенням погодних умов, вводиться тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту на таких автодорогах:

Київська область

З 06:00 до 10 години 06.02.2017р. ввести обмеження руху на в'їзд в м. Київ великовагових транспортних засобів в зв'язку з несприятливими погодними умовами та з метою попередження виникнення аварійних ситуацій.

Закарпатська область

Станом на 05.02.2017 року у зв'язку з переливом води через дорожнє покриття тимчасово перекрито рух на дорозі місцевого значення О-071207 Ужгород - Демічі , км. 18+000 ділянка дороги 150-200 метрів через річку Латориця. Встановлені дорожні знаки з напрямком об'їзду та заборони руху.

Хмельницька область

В зв'язку з несприятливими погодними умовами (дощ при мінусовій температурі повітря, ожеледь) склалась складна ситуація по забезпечення проїзду автотранспорту по мережі доріг місцевого значення. З метою недопущення скоєння ДТП та утворення заторів в русі, прийнято рішення про введення обмеження для руху великовагового транспорту та автобусів по а/д місцевого значення з 05-00 год. 03.02.2017 р.

Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme