UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Використані батарейки у Хмельницькому приймають безкоштовно, а люмінесцентні лампи - за гроші

Батерейки приймають у школах та деяких магазинах, а з лампами все складно

Використані батарейки у Хмельницькому пр…

У Хмельницькому є п'ять приватних структур, які за кошти приймають ці лампи на зберігання, а потім везуть на утилізацію, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "0382".

За словами начальника управління екології та контролю за благоустроєм міста Олександра Лукова, батарейки можна здати у шкільних навчальних закладах міста, магазинах "Фуршет" (вул. Свободи, 73) та "Вопак" (вул. Тернопільська, 20/1, вул. Довженка,12, вул. Гастелло,6/1, вул. Заводська,63, вул. Курчатова,1В, вул. Прибузька,32), в управлінні з питань екології та контролю за благоустроєм міста (вул. Кам'янецька,74), при вході в гіпермаркет "Епіцентр", (Зарічанська, 11/4), будинок побуту (вул. Інститутська, 5), департамент екології Хмельницької ОДА (вул. І. Франка, 2/2), хмельницька міська рада (вул. Гагаріна, 3), підземний перехід (вул. Подільська), ТОВ "Форсаж авто" (вул. Львівське шосе, 38), ТОВ "Поділля Кабель" (вул. Красовського, 5/1), АЗС WOG (вул. Старокостянтинівське шосе,2/1, Вінницьке шосе, 2/2) та ін.

А щоб здати лампу, або термометр доведеться платити. За енергозберігаючу лампу будь-якого розміру потрібно буде віддати підприємцям 7 гривень 32 копійки. Термометри оцінюють трішки по іншому, за кілограм - 85 гривень.

Здати лампи в утіль можна у ТОВ "Добробут Еко Україна", по вулиці Зарічанській, 34,
ТОВ "ВТОРАЛЬЯНС ЛТД", Хмельницький, вул. Червоноармійська, 18 та ТОВ "Науково-виробниче підприємство "УКРЕКОПРОМПРОЕКТ" по вулиці Курчатова, 120.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme