UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У житомирському тролейбусі жінку і дитину вдарило струмом

У міській владі все списують на погодні умови 

У житомирському тролейбусі жінку і дитин…

У Житомирі при посадці у тролейбус №3 жінку та чотирирічну дитину вдармо струмом. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Житомир.info.

Про цей випадок журнілстам розповіла потерпіла – житомирянка Ірина Мовсумова.

"На зупинці були ще дві жінки і я з двома дітьми. Жінки і моя старша дитина (6 років) зайшли до салону тролейбуса – і нормально. А у моєї молодшої, 4-річної, дитини промокли ноги, і в мене один чобіт був промоклим. Дитину я тримала за руку, вона стала однією ногою на сходинку – і у мене ніби паралізувало верхню частину тулуба і стало трясти. Це тривало секунд 3-5. Потім відпустило. Можливо, дитина опустила ніжку зі сходинки. Після цього я почала кричати, що тролейбус б'ється струмом. Водій вибігла з кабіни і сказала, що зупинить тролейбус. Проїхала вперед і знеструмила тролейбус. Люди вийшли на зупинку. Водій підбігла до нас, запитала, як почувається дитина. Дитина начебто нормально виглядала, трохи злякано. У мене ж заболіло серце, хоча проблем з серцем не маю", – розповіла жінка.

Вони пересіли в інший тролейбус, проте дорогою дитині стало зле. Через дві зупинки постраждалі пасажири вийшли біля центрального універмагу і викликали "швидку". Обстеживши дитину в міській дитячій лікарні, ввечері Ірина повезла малюка ще й до обласної дитячої лікарні.

Заступник житомирського міського голови Дмитро Ткачук пояснив, що ситуацію могли спровокувати погодні умови.

"Дійсно відбувся витік струму у тролейбусі, який відбувається не в салон, а назовні. А у зв'язку з погодними умови та тим фактором, що посипаються дороги, скрізь волога, то і сталося так, що людей вдарило струмом на металевій сходинці тролейбуса. Щодо самого рухомого складу, то вживаються всі необхідні заходи, зокрема, замінюють металеві сходинки на пластмасові", – прокоментував заступник мера.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme