UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прикордонники припинили незаконне вивезення через кордон великої партії сигарет

Прикордонникам навіть довелося робити попереджувальний постріл вгору

Співробітники Держприкордонслужби за вчора припинили незаконне вивезення через кордон понад 7 тисяч пачок цигарок, повідомляє прес-служба ДПСУ – пише Depo.ua.

У першому випадку в ході проведення моніторингу держкордону прикордонники Чернівецького загону виявили доріжку слідів людини. В ході пошукових заходів прикордонники знайшли 3 ящики з сигаретами, а також людини, мав намір перемістити тютюнові вироби через кордон. Для затримання правопорушника, який намагався втекти прикордонники здійснили попереджувальний постріл вгору. Також прикордонний наряд виявив неподалік ще 6 пакетів. Всього було знайдено понад 4,4 тисячі пачок сигарет.

Ще дві спроби незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів завадили сьогодні вночі в пункті пропуску "Тиса" прикордонники Чопського загону. Під час огляду легкового автомобіля Chrysler словацької реєстрації, прикордонно-митна група виявила майже 450 пачок сигарет Rotmans. Їх було приховано в трьох різних схованках, обладнаних у салоні автомобіля.

Ще 700 пачок цигарок Lifa було виявлено в автомобілі марки Mercedes, болгарської реєстрації. У спеціально виготовленому тайнику у паливному баку намагався провезти тютюн до Угорщини, наш співвітчизник. В обох випадках сигарети і транспортні засоби, у яких вони перевозилися, вилучені. Загальна сума оцінки конфіскату склала понад 140 000 гривень.

Також сигарети в кількості близько 2 тисяч пачок виявлялися прикордонниками і в інших пунктах пропуску, таких як "Рава-Руська", "Ягодин", "Краковець" та інші. Громадяни намагалися перемістити приховані тютюнові вироби в салоні і конструктивні особливості автомобілів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme