UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліція зловила "москитного" злодія, який "промишляв" в Корабельному районі

Чоловік викрадав москітні сітки з вікон на першому поверсі та зривав з них алюмінієві рамки

Поліція зловила "москитного" злодія, яки…

Поліцейські встановили зловмисника, який викрадав москітні сітки з квартир мешканців Корабельного району. Злочинець причетний до вчинення восьми таких злочинів. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

До Корабельного відділу поліції звернулись мешканці двох будинків, розташованих по вулицям Зої Космодем'янської та 295-ї Стрілецької Дивізії. Вони повідомили, що з їхніх вікон зникли москітні сітки.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний раніше судимий місцевий мешканець. Зі слів злодія, на скоєння крадіжок його "штовхнуло" дуже скрутне матеріальне становище. З'ясувалось, що взагалі його цікавили тільки алюмінієві рамки, які він здавав як металобрухт. Таким чином, запримітивши вікна квартир, розташованих на першому поверсі будинків та не захищених ґратами, в ніч з шостого на сьоме січня він реалізував свій "план", при цьому саму сітку вирізав та викидав, а рамки здав як металобрухт.

На рахунку крадія вісім крадіжок та близько 20 зіпсованих сіток. Слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками ч.2 ст.185 КК України "Крадіжка", що карається арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme