UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Донбасі працюють додаткові мобільні ремонтні бригади для відновлення техніки ЗСУ

Фахівці "Укроборонпрому" практично на полі бою відновлюють пошкоджену техніку армійців

На Донбасі працюють додаткові мобільні р…

Державний концерн "Укроборонпром", зважаючи на вкрай напружену ситуацію у зоні АТО, сформував додаткові мобільні ремонтні бригади для відновлення пошкодженої у боях техніки української армії, повідомляє Depo.Хмельницький.

Висока майстерність робітників Концерну дозволяє, навіть у безпосередній близькості до передової, за мінімальний термін відновити пошкоджену військову техніку та знову направити її на фронт. Відтак не витрачається час на її транспортування у глибокий тил, де працюють виробничі потужності підприємств "Укроборонпрому".

Виїзні бригади з найкращих фахівців бронетанкових та ремонтних заводів, що входять до складу Концерну, вже довели свою високу ефективність під час найзапекліших боїв трьох років війни.

У ‎‎2014-2015 роках кількість мобільних ремонтних бригад, які працювали "в полях" сягала 53. Силами цих фахівців за один тиждень відновлюють 100-150 одиниць бронетехніки та іншого озброєння у безпосередній близькості до передової лінії зіткнення.

ДК "Укроборонпром" тісно співпрацює з Міноборони та іншими силовими структурами задля ефективного посилення боєздатності українського війська, як силами мобільних ремонтних бригад, так і завдяки основним виробничим потужностям підприємств-учасників Концерну.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme