UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницькі та польські освітяни вчили черкаських колег ефективного освітнього менеджменту в ОТГ

Керівники опорних навчальних закладів, органів управління освітою Черкащини переймали досвід гостей

Хмельницькі  та польські освітяни вчили…

Освітяни з Хмельниччини та Польщі поділилися з черкаськими колегами досвідом ефективного освітнього менеджменту в ОТГ, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу МОН.

Семінар "Ефективне управління освітою в об'єднаних територіальних громадах" відбувся на базі КНЗ "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради".

Освітянин означив методологію у підході до визначення функцій новостворених органів, їхньої співпраці з вже існуючими, представив моделі створення органів управління освітою зі збереженням певної вертикалі у виконанні освітніх повноважень та завдань діючих та створюваних органів управління освітою.

Експерт Шведсько-українського проекту Войтек Мархлевський назвав п'ять основних кроків щодо здійснення оптимізації мережі ЗНЗ, визначення лідерів процесу оптимізації, збір та аналіз даних для оптимізації шкільної мережі, підготовка сценаріїв оптимізації, розроблення сценаріїв для змін у шкільній мережі, кампанія з інформування та залучення громадськості.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme