Український футболіст може отримати громадянство Грузії

Захисник "Олімпіка" Темур Парцванія готовий отримати громадянство Грузії, щоб виступати за національну збірну цієї країни

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sportall.ge. Парцванія народився в Тбілісі, а в Україну переїхав в 2004 році, коли був зарахований до академії київського "Динамо". Зазначимо, що Темур виступав за молодіжні збірні України U-19 і U-21, за які провів 13 матчів і забив 2 голи. Втім, ця обставина не завадить йому виступати за національну збірну Грузії.

Сам гравець коментує ситуацію так: "Готовий розпрощатися з українським паспортом, не бачу в цьому ніяких проблем. У мене поки що не було розмови з головним тренером збірної Грузії, і мені невідома його позиція з цього приводу. Однак раніше він вже говорив, що все залежить від мене. Я своє рішення прийняв.

Процедура прийняття грузинського громадянства стандартна. Відділ спорту в Міністерстві юстиції повинен відправити лист, після чого Федерація футболу Грузії повинна підтвердити, що я є кандидатом до збірної. Заявка буде розглянута президентом організації, і тільки після цього я зможу прийняти громадянство Грузії".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme