UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаїві звільнили бойовика "ДНР"

У Миколаєві звільнений від кримінальної відповідальності колишній бойовик з позивним Змій, який добровільно вийшов з лав терористичної організації "ДНР"

"Згідно з законом, за узгодженим прокуратурою Миколаївської області клопотанням суд звільнив від кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 2 ст. 260 КК України, колишнього бойовика з ідентифікаційним позивних Змій, який добровільно вийшов з лав терористичної організації "ДНР", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі також зазначили, що житель Миколаєва 1989 року народження добровільно вступив у ряди незаконного озброєного військового формування "Оплот" терористичної організації "ДНР" на посаду танкіста-навідника.

У період з червня по серпень 2014 року і з травня по жовтень 2015 року, отримавши формений одяг, військове спорядження і зброю, здійснював пропускний режим, ніс вартову службу, брав участь у тренуваннях на полігоні за допомогою важкої військової техніки та іншої стрілецької зброї, виконував господарські роботи.

При цьому участі в бойових діях проти військовослужбовців сил АТО і нападі на підприємства, установи, організації чи на громадян він не брав, його дії не призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків.

Пізніше, змінивши погляди на діяльність незаконного озброєного військового формування "Оплот", чоловік добровільно вийшов з її рядів. Повернувшись до Миколаєва, колишній бойовик повідомив в правоохоронні органи про існування вказаного незаконного збройного формування та участь в ньому.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme