Топ найкорисніших сніданків

Які продукти слід вживати зранку, аби задати тонус організму на цілий день

Топ найкорисніших сніданків…

Відоме прислів'я говорить: "Сніданок з'їж сам, обід розділи з другом, а вечерю віддай ворогові". Сніданок може зарядити енергією, додати сил та бадьорості на цілий день. Дієтологи стверджують, що всі корисні речовини краще засвоюються організмом саме вранці, тож правильне снідання сприяє підтримці ваги в нормі.

Depo.Полтава пропонує декілька варіантів корисних та в міру калорійних сніданків, які досить прості у приготуванні.

Вівсянка

Вівсяна каша на воді або молоці – кращий сніданок, багатий білком, вітамінами та клітковиною. Вона гарно смакує з ягодами, горіхами, сухофруктами чи медом.

Яйця

З яєць можна приготувати безліч варіацій корисного сніданку. Це і просто варені яйця, і омлет, і звичайна яєчня. Зелень, овочі, сир та трішки приправи – і такий простий у приготуванні сніданок стане найсмачнішим, а головне – найкориснішим. Яйця містять дуже багато білка і клітковини, тож відчуття ситості не зникне до самого обіду.

Творог

Творог славиться тим, що містить велику кількість білка і кальцію. З нього можна приготувати смачні дієтичні сирники або запіканку. А для тих, хто поспішає, можна зробити корисний бутерброд з цільнозернового хлібу, творога та зелені. Ще, як варіант, просто заправити його натуральним йогуртом чи знежиреною сметаною, з додаванням сухофруктів.

Фруктовий салат

Корисними зранку будуть і фрукти: банан, груша, яблуко, апельсин. Для приготування легкого салату слід подрібнити фрукти, змішати з натуральним йогуртом та додати сок лимона. Такий сніданок багатий вітамінами, вуглеводами та клітковиною.

Гречка на молоці

Гречана каша містить білок і найважливіші мінеральні речовини: залізо, йод, кальцій, фосфор. Традиційно, ранкову гречку варять на молоці. За бажанням можна додати горіхи або ванілін для запаху.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme