UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вознесенщині браконьєри знищили 33 ясена

Слідчі розпочато кримінальне провадження за фактом незаконної вирубки та шукають свідків злочину

На Вознесенщині браконьєри знищили 33 яс…

Поліцейські Вознесенського району розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.246 КК України "Незаконна порубка лісу", встановлюються винні особи. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

До Вознесенського відділу поліції звернувся керівник служби захисту лісових насаджень із заявою про те, що 23 січня на території лісосмуги, розташованої в районі перегону ст. Мартинівська Одеської залізниці, він виявив відсутність 33 дерев ясена. Загальна сума збитку встановлюється.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.246 КК України "Незаконна порубка лісу". Санкція передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого. Правоохоронці встановлюють особи зловмисників. Триває слідство.

Працівники поліції звертаються до громадян, які стали свідками вказаного злочину, або володіють інформацією, корисною для слідства, звертатися до Вознесенського відділу поліції за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24, або за телефонами (05134)4-54-44, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme