На Львівщині поліція розшукала 67 осіб, які переховувалися від слідства

Метою відпрацювання було  виявлення зловмисників, причетних до скоєння правопорушень, а також громадян, які вважаються зниклими

Як повідомляє Depo.Львів, під час оперативно-профілактичного відпрацювання працівники поліції виявили 67 осіб, які переховувалися від слідства, а також від відбування покарання у місцях позбавлення волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники поліції Львівщини, від 30 грудня минулого року, проводили на території області заходи під умовною назвою "Розшук", яке тривало протягом січня. Метою відпрацювання було виявлення зловмисників, причетних до скоєння правопорушень, а також громадян, які вважаються зниклими.

Під час відпрацювання правоохоронці розшукали 67 осіб, які переховувалися від слідства і суду, а також від відбування покарання у місцях позбавлення волі. З них – 34 причетних до скоєння крадіжок, 6 – до пограбувань та розбійних нападів, 4 – до незаконного заволодіння транспортними засобами, 2 – до хуліганства та 4 дезертирів.

Працівники поліції розшукали також 22 осіб, котрі вважались зниклими. Під час відпрацювання до підрозділів поліції Львівщини надійло 58 заяв про зникнення громадян. Із них 47 правоохоронці розшукали протягом доби, ще шістьох – у термін до 10 діб.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme