UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївській ЛШМД дозволили працювати з наркотичними препаратами

Лікарня отримала спеціальну ліцензію з першого разу

Миколаївській ЛШМД дозволили працювати з…

Миколаївська лікарня швидкої медичної допомоги отримала "добро" від від Держслужби лікарських засобів і контролю за наркотиками. Медзаклад має ліцензію на господарську діяльність з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Про це у "Фейсбуці" повідомив головний лікар ЛШМД Олександр Дем'янов, повідомляє Depo.Миколаїв.

Дем'янов зазначає, що отримання ліцензії стало результатом тримісячної роботти: "У нас свято. Підсумок тримісячної роботи - отримання ліцензії від Державної служби лікарських засобів і контролю за наркотиками. На останньому розгляді 2 лютого в компанії 14 з 30 лікарень отримали ліцензію з першого разу. Наш номер виявився 13, але щасливим", - зазначив головний лікар.

Згідно з матеріалами Держслужби лікарських засобів і контролю за наркотиками, 2 лютого розглянули 30 заяв суб'єктів господарювання на отримання ліцензій, їх переоформлення, анулювання ліцензій на право здійснення господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. За 14 заявами дали добро, ще 15 залишили без розгляду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme