UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївця, підозрюваного у жорстокому вбивстві, відправили під варту

Чоловік відбув покарання за розбій та тяжкі тілесні ушкодження з летальним наслідком, проте знов взявся "за старе"

Миколаївця, підозрюваного у жорстокому в…

Миколаївські правоохоронці затримали та обрали запобіжний захід зловмиснику, який в грудні минулого року по вул. Проектній застрелив 34-річного миколаївця. Наразі слідчими встановлюються всі обставини злочину. За скоєне затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Зауважимо, що близько 00:10 ночі 7 грудня минулого року до Заводського відділу поліції повідомили, що на дорозі біля будинку №1 по вул. Проектній лежить закривавлений чоловік. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, де, під час огляду правоохоронці вилучили шість стріляних гільз від травматичної зброї.

Потерпілого з множинними вогнепальними пораненнями в області голови бригадою швидкої медичної допомоги було доставлено до медичного закладу, однак, попри всіх зусиль медиків, врятувати життя йому не вдалося. Через декілька діб чоловік помер в реанімаційному відділенні лікарні, так і не прийшовши до свідомості.

За цим фактом слідчі Заводського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України "Умисне вбивство". Поліція зазначає, що відпрацьовувала різноманітні версії вбивства, перевіряла осіб, які раніше були судимі, вели антисоціальний спосіб життя або зловживали алкоголем. "Поліцейські опитали близько півтисячі громадян, працівників підприємств, установ та організацій району, перевірено всіх власників зброї", - повідомлють правоохоронці.

Поліція вийшла на слід особи, обґрунтовано підозрюваної у вбивстві, 30-річного раніше судимого миколаївця. Оперативники встановили коло його спілкування та місце мешкання, і, як наслідок, 1 лютого внаслідок спецоперації зловмисника затримали.

З'ясувалося, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання в місцях позбавлення волі за вчинення озброєного розбійного нападу й умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Провівши вісім років за ґратами, чоловік вийшов на свободу, проте на шлях виправлення не став і знову скоїв особливо тяжкий злочин.

Під час слідчих дій правоохоронці довели причетність зловмисника до вчинення вбивства 34-річного миколаївця. За місцем його мешкання поліцейські провели санкціонований обшук та знайшли пістолет, з якого, ймовірно, здійснювались постріли. Зброю вилучили й направили на проведення експертизи.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, досудове слідство по справі триває. Згідно санкції ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України "Умисне вбивство", затриманому загрожує кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme