UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Калитвинцев прокоментував перехід у "Зорю"

Новачок луганської "Зорі" Владислав Калитвинцев поділився думками щодо свого майбутнього у команді Юрія Вернидуба

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Зорі". Нагадаємо, Калитвинцев гратиме за "Зорю" протягом найближчого року на правах оренди з київського "Динамо".

"Емоції мої виключно позитивні. Трохи втомився від очікування. Були деякі нюанси, які трохи затягували процес, але все вирішилося в кращий бік, і я приєднався до команди. Тренувальний процес для мене вже розпочався. По прибуттю в тренувальний табір команди мене дуже тепло зустріли. Приємно відзначити, що атмосфера всередині колективу дуже хороша. Ми детально переговорили з Юрієм Вернидубом, обговоривши ряд важливих питань. В цілому можу твердо сказати, що все добре.

"Зорю" вибрав тому, що це сильна, амбітна команда. Знаходиться на третьому місці. Бере участь в єврокубках. Крім того, знав багатьох хлопців звідси. Адже ми разом грали в збірних. Знав що до чого. Перетинався раніше я і з Ігорем Харатіним, і Льошею Шевченко, і Ігорем Чайковським, і Артемом Сухоцьким, і Владом Кулачем. Всі зустріли дуже тепло і допомагають адаптуватися в команді. Рівним рахунком, як і інші хлопці", - розповів футболіст.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme