UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Флорболісти "Скали" з Мелітополя зламали зуби об московську "Кольчугу" - 2:15

Під час другого туру Східноєвропейської флорбольної Ліги, який відбувся у столиці Беларусі Мінську, спортсмени "Скали" зазнали нокатуючого фіаско у фіналі проти росіян

Флорболісти "Скали" з Мелітополя зламали…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

У півфінальному протиборстві гравцям з Мелітополя протистояла потужна збірна Мінська. Лише за 40 секунд до фінального свистка, мелітопольські флорболісти змогли вирвати перемогу - 4:3! Найкращим гравцєм у чемпіона України був визнаний Андрій Семенюк, який набрав 3 очка за системою гол+пас.

У фіналі другого туру на мелітопольчан чекали розлючені московіти з команди "Кольчуги". Нагадаємо, у першому турі, який проходив у листопаді минулого року, у фіналі теж зійшлися ці команди. Тоді запорізькі спортсмени накрутили вуха самовпевненим росіянам, перегравши їх у серії булітів - 4:3 (основний час не виявив переможця - 4:4).

На жаль, цього разу московіти домінували на паркеті Мінського палацу спорту. Гравці "Кольчуги" раз по раз вскривали оборону "Скали" та змушували капітулювати нашого кіпера. У мелітопольских флорболістів, навпаки, нічого не виходило. Отже, фінальний свисток зафіксував тотальний розгром українських чемпіонів - 2:15.

"Це - найгірша поразка ФК "Скала" за всю майже 10-річну історію нашої команди, - розповів кореспонденту порталу Depo.Запоріжжя. капітан команди Михайло Колодко. - У спорті подекуди таке трапляється, коли нічого не виходить, а все - в нашому випадку ключки - валиться з рук... Те, що відбулося, буде складно забути. Та й непотрібно! За два місяці у нас буде шанс повернути боржок "Кольчузі" в рамках третього туру Східноєвропейської флорбольної Ліги. Тому на кожній тренировці ми будемо працювати з подвоєною силою...Наразі хочу попросити вибачення у наших вболівальників за цю поразку".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme