UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики обстрілюють позиції ЗСУ біля Авдіївської промзони

У прес-центрі штабу АТО в суботу повідомили, що підтримувані Росією бойовики почали штурмові дії в районі Авдіївської промзони на Донеччині

Про це йдеться в повідомленні штабу на сторінці у Фейсбук, передає Depo.ua.

"Близько 17:30 окупанти розпочали штурмові дії наших позицій в районі Авдіївської промзони із застосуванням 152-міліметрових гармат та мінометів 120-міліметрового калібру. Зазначене у черговий раз засвідчило, що противник навмисно зриває ремонтні роботи з метою загострення гуманітарних проблем у місті", – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в штабі, порушення бойовиками режиму тиші перешкоджає відновленню пошкоджених електромереж у Авдіївці.

Як повідомляло Depo.ua, раніше сьогодні у Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ інформували, що роботи щодо відновлення електро- та водопостачання Авдіївки припинилися через порушення режиму тиші.

Бої поблизу Авдіївки на Донеччині тривають з 29 січня. Сторони конфлікту звинувачують одна одну у спричиненні боїв і повідомляють про загиблих і поранених, як серед бійців, так і серед цивільних. Місто опинилося майже без електрики, енергозабезпечення відбувається завдяки роботі пересувних енергогенераторів. Кількість відфільтрованої води для населення також обмежена.

В угрупованні "ДНР" заявили, що місто Горлівка повністю знеструмлене.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme