Захарченко відправляє у "м'ясорубку" особисту охорону

Через значні бойові втрати на окупованих територіях Луганщини бойовики набирають місцевих громадян для поповнення підрозділів "1 армійського корпусу"

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Внаслідок бойових втрат та відсутності підготовлених ресурсів, укомплектованість особовим складом підрозділів 1 АК, які приймають участь в бойових діях на Донецькому напрямку, на сьогодні складає не більше 50%", - інформує розвідка.

Зокрема, бойовики набирають до своїх лав осів без підготовки та направляються до частин та підрозділів, що беруть участь у бойових діях на Авдіївському напрямку.

У ГУР також повідомляють, що 2 лютого ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко віддав розпорядження відправити на лінію зіткнення особовий склад зі складу підрозділу особистої охорони.

"У 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ у зв'язку з неукомплектованістю особовим складом на військову службу приймають осіб, які раніше були звільнені за грубі порушення військової дисципліни, в тому числі невиконання наказів, крадіжки та пияцтво", – додали у розвідці.

Нагадаємо, через суттєві втрати в боях за Авдіївку командування російсько-окупаційних військ вирішило залучати до своїх лав бойовиків з травмами та каліцтвами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme