UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За місяць нового року лісівники Хмельниччини виявили більше десятка порушень правил полювання

З браконьєрством різного виду в області ведуть боротьбу лісівники та поліція

За місяць нового року лісівники Хмельнич…

Працівники державної лісової охорони Старокостянтинівського лісгоспу й Старокостянтинівського відділу поліції спільно бережуть мисливські угіддя від браконьєрів, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Ліси Хмельниччини".

З початку 2017 року провели 13 рейдів, виявили 11 випадків порушень правил полювання. На винуватців склали адмінпротоколи.

Порушники сплатили штрафів на суму 1292 гривні.

Браконьєра, кажуть фахівці, можна виявити за чіткими ознаками. Це - полювання в заборонений час, тобто тоді, коли воно заборонено повністю або заборонено на звірів і птахів, на яких у цей час полювати не дозволено, полювання у недозволених місцях (заказники, територія міст і населених пунктів, зелені зони навколо міст і населених пунктів, зони промислових підприємств, транспортних шляхів, державні мисливські, лісомисливські, заповідно – мисливські господарства, розплідники).

Третя ознака цього злочину – полювання забороненими знаряддями і способами. До них належать такі, за допомогою яких здійснюється масове знищення звірів і птахів (тенета, самостріли, ями, отруйні речовини тощо).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme