З Полтави до Авдіївки вирушили перші вантажівки з гуманітарною допомогою

Дві вантажівки Головного управління ДСНС України у Полтавській області повезли на Донеччину 15 тонн гуманітарного вантажу

З Полтави до Авдіївки вирушили перші ван…

Увечері 2 лютого з Полтави до Авдіївки, що потерпає від обстрілів артилерії з боку окупованих районів Донецької та Луганської областей, відправили вантаж гуманітарної допомоги, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської ОДА.

Дві вантажівки Головного управління ДСНС України у Полтавській області повезли на Донеччину продукти харчування, теплі речі та ковдри, буржуйки та пілети для опалення, медикаменти, тощо. Усього — майже 15 тонн гуманітарки, яку мешканці Полтави і області звозили на один із трьох офіційних пунктів збору допомоги для мешканців Авдіївки.

Нагадаємо, що напередодні зусилля для збору допомоги багатостраждальній Авдіївці об'єднали облдержадміністрацію та обласну раду, волонтерів та громадськість.

У Полтаві відкрили три пункти збору:

1. На базі Головного управління ДСНС України у Полтавській області — вул. М. Бірюзова, 26/1.

2. У Свято-Успенському соборі — Соборний майдан, 1.

3. У холі залу засідань Полтавської облради — м. Полтава, вул. Соборності, 45 (вхід з боку вулиці Сінної).

На заклик відгукнулися небайдужі громадяни, підприємці, представники волонтерських організацій, сільськогосподарських та фермерських господарств. До Полтави також прибули автівки з гуманітарною допомогою від громад Новосанжарського та Кобеляцького районів.

За короткий час у одному з пунктів збору — що на базі ДСНС— зібрали близько 15 тонн вантажу. Їх до Авдіївки повезли рятувальники.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme