З Авдіївки евакуювали 200 людей, - ДСНС

З Авдіївки на Донеччині станом на ранок п'ятниці евакуйовано 200 осіб, бойовики обстрілів не припиняють

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ДСНС.

"Станом на 7 год. 3 лютого домовленість про режим тиші не виконана, обстріли продовжуються. О 21 год. 5 хв. 2 лютого був обстріляний район ЗОШ №2 та стадіон "Хімік", де розгорнуто пункт життєзабезпечення. ... З м. Авдіївка евакуйовано 200 осіб (з них 95 дітей)", - йдеться у повідомленні.

Як наголосили у рятувальній службі, 4 піротехнічні розрахунки ДСНС перебувають у готовності для обстеження та розмінування території ЛЕП з метою забезпечення аварійно-відновлюваних робіт та для очищення Авдіївки від вибухонебезпечних предметів, ще 2 піротехнічні розрахунки - у резерві.

Теплопостачання у місті, де проживає близько 22 тис. чоловік, здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі, у квартирах температура повітря 18-20 градусів тепла. Централізоване водопостачання здійснюється за графіком з резерву (для забезпечення подачі води на насосній станції Авдіївки залучено електростанцію ДСНС потужністю 200 кВт). Підрозділами ДСНС організовано підвезення 22,5 тонн питної води та комунальними службами 15 тонн технічної води. Централізоване електропостачання відсутнє. Об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 15 генераторів ДСНС (в резерві ще 7 генераторів різної потужності).

Функціонує пункт життєзабезпечення, 3 стаціонарні пункти обігріву, до яких звернулось понад 8,1 тис. осіб, забезпечено харчування 3 польовими кухнями.

Всього до аварійно відновлювальних робіт залучено 260 осіб та 60 одиниці техніки.

Нагадаємо, що бойовики вже шостий день штурмують позиції сил АТО в районі Авдіївки. 31 січня в Авдіївці оголошено надзвичайний стан у зв'язку із загостренням ситуації .

Нагадаємо,

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme