Внаслідок нічного обстрілу Авдіївки загинули двоє людей, ще троє поранені

У результаті нічного обстрілу Авдіївки загинули дві людини, ще три отримали поранення

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі телеканалу "112 Україна", передає Depo.ua.

"Щодо жертв вчорашнього обстрілу Авдіївки, станом на 8:00 ранку. Двоє загиблих: місцева мешканка і військовослужбовець ДСНС. Троє поранених: офіцер ДСНС, іноземний фотокореспондент і місцева жителька, яка отримала легке поранення в результаті попадання снаряда в п'ятиповерхівку і відмовилася від госпіталізації", - поінформував Жебрівський.

За його даними, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій потрапили під обстріл під час передачі гуманітарного вантажу з Запоріжжя. "Вбили 24-річного хлопця прямо за кермом автомобіля. Поранили в живіт начальника ДСНС в Авдіївці. Буде довго жити тому, що його прооперували. Зараз у Покровському шпиталі перебуває", - повідомив голова Донецької ОДА.

Також, за його інформацією, у Покровському шпиталі перебуває фотограф з Британії. "Йому посікло обличчя осколками, його прооперували і також відвезли в госпіталь в Покровськ", - повідомив Жебрівський. Він також зазначив, що до лікарні була доставлена і місцева жителька, однак вона померла від отриманих поранень.

Ще одна жінка отримала легкі поранення.

Жебрівський повідомив, що під обстрілом виявився і район стадіону, в якому розгорнуто пункт обігріву та надання гуманітарної допомоги. "Намети посікло осколками. Там, де вони були на повітрі - здулися. Зараз відновлюємо і найближчим часом запустимо як кухні, так і роздачу гуманітарки", - зазначив він.

Нагадаємо, з починаючи з 29 січня бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО в районі Авдіївки, а також саме місто.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme