Вінницький фермер відправив на передову стадо баранів

Чоловік вирішив вирізати ціле господарство, яке вирощував близько двох років, аби забезпечити солдатів на передовій екологічно чистим нежирним м'ясом

Вінницький фермер відправив на передову…

Фермер Олег Шкурат, який проживає в місті Бар, передав на передову 210 тушок баранів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на vlasno.info.

"Ми порадились із дружиною й вирішили зробити добру справу та передати на передову смачного й корисного м'яса. Дізнавшись, що на передовій зараз воює грузинський легіон, вирішили, що для них це буде неймовірно приємним сюрпризом та зрозуміли, що дійсно робимо це не даремно", - каже Олег Шкурат.

Усі 210 тушок завезти за один раз неможливо, тому волонтери везуть їх по 20 штук у різні села на передовій. Забивати й розбирати баранів допомагають сільські жителі. Перші партії тушок завезли в реабілітаційні центри та госпіталі.

Усі 210 тушок завезти за один раз неможливо, тому волонтери везуть їх по 20 штук у різні села на передовій, аби нагодувати смачним делікатесом якомога більшу кількість солдатів. Забивати й розбирати баранів допомагають сільські жителі. Перші тушки завезли в реабілітаційні центри та госпіталі. – У суботу в дорозі нам зателефонували медсестри й переказали, що солдати дуже вдячні, бо їхньому організму не вистачало саме такої їжі. Це просто неймовірне відчуття, – схвильовано говорить Олег Курує поїздки волонтер Валентин Белінський, який вже майже сотню разів побував на передовій. Джерело: vlasno.info

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme