У столичному ресторані пролунав сильний вибух

За попередніми даними, у приміщенні ресторану вибухнула граната

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, подія сталася сьогодні вночі на вул. Профспілковій у Дніпровському районі столиці. Близько 3-ї години до поліції надійшла інформація про вибух у ресторані. За вказаною адресою негайно виїхали наряди районної поліції та представники профільних служб.

З місця події вилучили деформовані рештки металевих предметів, схожих на осколки гранати, попередньо - "РГД-5". Вилучене направлено на експертизу для остаточного встановлення типу вибухового предмета.

Зі слів працівниці закладу, зясувалося: після закриття ресторану вона почала прибирати приміщення. Близько третьої ночі жінка почула звук розбитого скла, а через кілька секунд пролунав вибух. На щастя, ніхто не постраждав. Внаслідок вибуху частково пошкоджено стіни та меблі ресторану.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дніпровського управління столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі поліція шукає зловсмиників, які влаштували вибух.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme