У США 10-річній дівчинці подарували її перший дробовик і вона розплакалася від щастя

Батьки 10-річної американки на ім'я Преслі подарували їй рушницю Beretta 686 Silver Pigeon

На ролику, в якому Преслі розпаковує свій новий дробовик і починає плакати від щастя, звернуло увагу видання The Mirror, передає Depo.ua.

Відео опублікували на офіційній сторінці італійської збройової компанії BERETTA, за тиждень воно набрало понад 5 мільйонів переглядів та викликало бурхливу дискусію про доречність такого подарунка:

"Це Америка. Країна, в якій ти не можеш купити алкоголь чи сигарети, поки тобі не виповнилося 21, але в тебе може бути власна рушниця"

"Це відео жахливе!!! Діти повинні плакати від щастя, коли їм дарують цуценят або нову гру, але не зброю! Мені дуже шкода, але це жахливо !!! Я так думаю, тому що я італієць, і ми тут дуже обережні зі зброєю, яка може вбити когось! Це не повинно цікавити дітей мені дуже шкода"

"Це чудово, що дитина настільки вдячниа батькам за подарунок, але це дуже неправильно, що подарунок - дробовик. Зброя небезпечна, і не повинна бути в руках дітей."

Beretta 686 Silver Pigeon - гладкоствольна переломна двоствольна рушниця 12 калібру. Використовується для полювання і спортивної стрільби.

У США купівля довгоствольної неавтоматичної зброї дозволена з 18 років, короткоствольної - з 21 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme