UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Міноборони розповіли, хто спровокував ДТП з військовим бензовозом під Харковом

У Харківській області триває розслідування ДТП за участю військового автомобіля, внаслідок якої постраждали три людини

Про це повідомили Depo.Харків у харківському Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

За відомостями Міноборони, колона однієї із військових часин тилового забезпечення у складі декількох одиниць автомобільної техніки перевозила пально-мастильні матеріали до району проведення АТО. Рух колони супроводжував автомобіль військової автомобільної інспекції. На момент ДТП швидкість автомобілі військової колони не перевищували.

У медіа-центрі підкреслили, що, за попередніми результатами, винуватцем ДТП за участю військового автомобіля був водій автомобіля Mercedes-Benz-Sprinter, який "підрізав" військових, що рухалися в колоні.

"31 січня 2017 року близько 11:00 на 633 км. автомобільної дороги Київ – Харків – Довжанський біля населеного пункту Кам'янка Ізюмського району Харківської області автомобіль МАЗ-5337 був "підрізаний" автомобілем Mercedes-Benz-Sprinter під керуванням громадянина М. З метою уникнення зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz – Sprinter військовий водій здійснив екстрене гальмування, в наслідок чого важкий автомобіль МАЗ-5337 було винесло на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з автомобілем Volkswagen-Caddi під керуванням громадянина Т., який рухався в зустрічному напрямку", - йдеться у повідомленні.

У Міноборони наголосили, що відеозапис із камер спостереження біля станції АЗС підтверджує, що перед аварією саме Mercedes-Benz обігнав військовий МАЗ-5337. Також це підтверджують декілька свідків з місця події.

Як повідомляв Depo.Харків, на Харківщині сталася ДТП за участю військового автомобіля, внаслідок якої постраждали три людини.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme